Ana Kullanım Amacı: Anti-Aging
Diğer Kullanım Amacı: Antioksidan Bakım / Nem & Bariyer Bakımı / Kuru Cilt Bakımı
Görünüm: Renksizden açık sarıya değişebilen, yağ karakterinde viskoz sıvı formdadır.
Çözünürlük: Suda çözünmez; yağlarda ve uygun yağ bazlı çözücülerde çözünebilir.
Özellik: Yağda çözünen E vitamini türevidir. Kozmetik formülasyonlarda antioksidan ve cilt bakım bileşeni olarak kullanılabilir.
Kullanım Oranı: Ürün tipine, hedeflenen kozmetik etkiye ve formülasyondaki diğer bileşenlerle uyumluluğuna bağlı olarak genellikle %0,1–2 aralığında kullanılabilir.
Kullanım Alanları: Yüz serumları, kremler, losyonlar, göz çevresi ürünleri, vücut bakım ürünleri, bakım yağları, dudak bakım ürünleri ve saç bakım formülasyonlarında tercih edilebilir.
Genel Bilgilendirme: Belirtilen özellikler, kullanım oranları ve uygulama bilgileri genel bilgilendirme amaçlıdır. Hammaddenin ticari formuna, saflığına, formülasyon yapısına ve diğer bileşenlerle etkileşimine bağlı olarak kullanım koşulları değişiklik gösterebilir. Formülasyon çalışmalarında ürüne ait güncel teknik dokümanların dikkate alınması önerilir.
Ürünlerimize ait Teknik Bilgi Formu (TDS), Güvenlik Bilgi Formu (SDS/MSDS), Analiz Sertifikası (COA) ve mevcut diğer teknik dokümanlar, ürün satın alımının ardından müşterilerimizle paylaşılmaktadır.
Doküman talepleriniz için sipariş bilgilerinizle birlikte bizimle iletişime geçebilirsiniz
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.