Ana Kullanım Amacı: Nem & Bariyer Bakımı
Diğer Kullanım Amacı: Nem Tutma / Kuru Cilt Bakımı / Hassas Cilt Bakımı / Saç Bakımı
Görünüm: Ticari formuna bağlı olarak renksizden açık sarıya değişebilen berrak sıvı veya katı formda bulunabilir.
Çözünürlük: Suda iyi çözünür ve su bazlı kozmetik sistemlerde kolaylıkla kullanılabilir.
Özellik: Higroskopik ve humektan özellik gösterir. Cildin doğal nemlendirme faktörünün (NMF) bileşenlerinden biri olarak nemin tutulmasını ve cilt konforunun korunmasını destekleyebilir.
Kullanım Oranı: Hammaddenin konsantrasyonuna, ticari formuna, ürün tipine ve hedeflenen nemlendirme etkisine bağlı olarak genellikle %1–5 aralığında kullanılabilir.
Kullanım Alanları: Nemlendirici serumlar, kremler, losyonlar, tonikler, yüz ve vücut bakım ürünleri, şampuanlar, saç kremleri ve farklı nem destekleyici kozmetik formülasyonlarda tercih edilebilir.
Genel Bilgilendirme: Belirtilen özellikler, kullanım oranları ve uygulama bilgileri genel bilgilendirme amaçlıdır. Hammaddenin ticari formuna, aktif madde konsantrasyonuna, formülasyon yapısına ve diğer bileşenlerle etkileşimine bağlı olarak kullanım koşulları değişiklik gösterebilir. Formülasyon çalışmalarında ürüne ait güncel teknik dokümanların dikkate alınması önerilir.
Ürünlerimize ait Teknik Bilgi Formu (TDS), Güvenlik Bilgi Formu (SDS/MSDS), Analiz Sertifikası (COA) ve mevcut diğer teknik dokümanlar, ürün satın alımının ardından müşterilerimizle paylaşılmaktadır.
Doküman talepleriniz için sipariş bilgilerinizle birlikte bizimle iletişime geçebilirsiniz
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.