Sodium Cocoyl Isethionate
Sodium Cocoyl Isethionate
Sodium Cocoyl Isethionate

Sodium Cocoyl Isethionate (SCI) – Toz

Fiyat : ₺400,00(KDV Dahil)
Sodium Cocoyl Isethionate (SCI), hindistancevizi kaynaklı yağ asitlerinden üretilebilen, kozmetik formülasyonlarda temizleyici ve köpük oluşturucu olarak kullanılan anyonik bir yüzey aktif maddedir. Yoğun ve kremsi köpük oluşturma özelliği sayesinde özellikle katı şampuan, syndet bar ve yüz temizleme ürünlerinde tercih edilir. Uygun şekilde formüle edildiğinde nazik temizleme özellikleri sunabilir ve cilt ile saçta yumuşak bir his bırakılmasına katkı sağlayabilir. Toz formu sayesinde farklı katı temizleyici formülasyonlarında kullanılabilir.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Toplu Alım
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.