Sodium Coco Sulphate (SCS)
Sodium Coco Sulphate (SCS)

Sodium Coco Sulphate (SCS)

Fiyat : ₺550,00(KDV Dahil)

Sodium Coco-Sulfate (SCS), hindistancevizi kaynaklı yağ alkollerinden üretilebilen, kozmetik formülasyonlarda temizleyici ve köpük oluşturucu olarak kullanılan anyonik bir yüzey aktif maddedir. Yüksek köpürme ve temizleme performansı sayesinde özellikle şampuan, duş jeli, sıvı temizleyici ve katı şampuan formülasyonlarında tercih edilir. Granül formda sunulan bu hammadde, formülasyonlarda kir ve yağın uzaklaştırılmasına yardımcı olurken yoğun köpük oluşumuna katkı sağlar.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Toplu Alım
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.