Ana Kullanım Amacı: Akne & Yağlı Cilt
Diğer Kullanım Amacı: Arındırıcı Bakım / Antioksidan Bakım / Hassas & Yatıştırıcı Bakım
Görünüm: Kullanılan propolis ve taşıyıcı yağa bağlı olarak sarıdan kahverengiye değişebilen, yağ karakterinde sıvı formda bulunabilir.
Çözünürlük: Yağlarda ve uygun yağ bazlı sistemlerde çözünebilir veya karışabilir.
Özellik: Antioksidan ve cilt kondisyonlayıcı özellik gösterebilir. Hammaddenin özellikleri propolisin kaynağına, ekstraksiyon yöntemine, konsantrasyonuna ve kullanılan taşıyıcı yağa bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
Kullanım Oranı: Ekstraktın konsantrasyonuna, taşıyıcı yağa, ürün tipine ve hedeflenen kozmetik etkiye bağlı olarak genellikle %1–10 aralığında kullanılabilir.
Kullanım Alanları: Yüz ve vücut bakım yağları, gece serumları, balmlar, dudak bakım ürünleri, yağ bazlı makyaj temizleyiciler, lokal cilt bakım ürünleri, saç bakım yağları ve masaj ürünlerinde tercih edilebilir.
Genel Bilgilendirme: Belirtilen özellikler, kullanım oranları ve uygulama bilgileri genel bilgilendirme amaçlıdır. Doğal ekstraktların özellikleri; hammaddenin kaynağına, ekstraksiyon yöntemine, konsantrasyonuna, taşıyıcı sisteme ve ticari forma bağlı olarak farklılık gösterebilir. Formülasyon çalışmalarında ürüne ait güncel teknik dokümanların dikkate alınması önerilir.
Ürünlerimize ait Teknik Bilgi Formu (TDS), Güvenlik Bilgi Formu (SDS/MSDS), Analiz Sertifikası (COA) ve mevcut diğer teknik dokümanlar, ürün satın alımının ardından müşterilerimizle paylaşılmaktadır.
Doküman talepleriniz için sipariş bilgilerinizle birlikte bizimle iletişime geçebilirsiniz
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.