Ana Kullanım Amacı: Formülasyon Desteği
Diğer Kullanım Amacı: Solubilizasyon / Yağ Fazı Dağılımı / Emülsiyon Desteği / Krem & Losyon
Görünüm: Berrak, sarıdan amber tonlarına değişebilen viskoz sıvı formundadır.
Çözünürlük: Suda çözünebilir veya dağılabilir; ayrıca çeşitli yağ ve organik bileşenlerle uyumluluk gösterebilir.
Özellik: Noniyonik yüzey aktif madde özelliğine sahiptir. Emülgatör, solubilizan ve dispersiyon destekleyici olarak farklı kozmetik sistemlerde kullanılabilir.
Kullanım Oranı: Kullanım amacına, yağ fazının miktarına, çözündürülmek veya disperse edilmek istenen bileşene ve formülasyon yapısına bağlı olarak genellikle %1–5 aralığında kullanılabilir.
Kullanım Alanları: Kremler, losyonlar, serumlar, temizleme ürünleri, saç bakım ürünleri, yağ veya koku bileşenleri içeren su bazlı ürünler ve farklı emülsiyon sistemlerinde tercih edilebilir.
Genel Bilgilendirme: Belirtilen özellikler, kullanım oranları ve uygulama bilgileri genel bilgilendirme amaçlıdır. Hammaddenin ticari formuna, saflığına, formülasyon yapısına ve diğer bileşenlerle etkileşimine bağlı olarak kullanım koşulları değişiklik gösterebilir. Formülasyon çalışmalarında ürüne ait güncel teknik dokümanların dikkate alınması önerilir.
Ürünlerimize ait Teknik Bilgi Formu (TDS), Güvenlik Bilgi Formu (SDS/MSDS), Analiz Sertifikası (COA) ve mevcut diğer teknik dokümanlar, ürün satın alımının ardından müşterilerimizle paylaşılmaktadır.
Doküman talepleriniz için sipariş bilgilerinizle birlikte bizimle iletişime geçebilirsiniz
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.