Ana Kullanım Amacı: Formülasyon Desteği
Diğer Kullanım Amacı:Solubilizasyon / Parfüm & Uçucu Yağ Çözündürme / Emülsiyon Desteği / Temizleyici Formülasyonlar
Görünüm: Berrak, renksizden açık sarıya değişebilen viskoz sıvı formundadır.
Çözünürlük: Suda çözünebilir veya dağılabilir; su bazlı kozmetik sistemlerde kullanıma uygundur.
Özellik: Noniyonik yüzey aktif madde ve solubilizan özelliği gösterir. Özellikle düşük miktardaki yağ, parfüm ve esansların su bazlı formülasyonlara dahil edilmesini kolaylaştırabilir.
Kullanım Oranı: Kullanım amacı, çözündürülmek istenen bileşenin miktarı ve formülasyonun yapısına bağlı olarak genellikle %1–5 aralığında kullanılabilir.
Kullanım Alanları: Tonikler, misel sular, yüz temizleme ürünleri, sprey ürünler, parfüm veya esans içeren su bazlı sistemler ve çeşitli kişisel bakım formülasyonlarında tercih edilebilir.
Genel Bilgilendirme: Belirtilen özellikler, kullanım oranları ve uygulama bilgileri genel bilgilendirme amaçlıdır. Hammaddenin ticari formuna, formülasyon yapısına ve diğer bileşenlerle etkileşimine bağlı olarak kullanım koşulları değişiklik gösterebilir. Formülasyon çalışmalarında ürüne ait güncel teknik dokümanların dikkate alınması önerilir.
Ürünlerimize ait Teknik Bilgi Formu (TDS), Güvenlik Bilgi Formu (SDS/MSDS), Analiz Sertifikası (COA) ve mevcut diğer teknik dokümanlar, ürün satın alımının ardından müşterilerimizle paylaşılmaktadır.
Doküman talepleriniz için sipariş bilgilerinizle birlikte bizimle iletişime geçebilirsiniz
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.