Ana Kullanım amacı: Hassas & Yatıştırıcı Bakım
Diğer Kullanım Amacı: Hassas Cilt Bakımı / Nem & Bariyer Bakımı / Saç & Saç Derisi Bakımı
Görünüm: Ekstraksiyon yöntemi ve ticari formuna bağlı olarak açık sarıdan açık kahverengiye değişebilen tonlarda bulunabilir.
Koku: Hafif tatlı ve karakteristik bitkisel kokuya sahip olabilir.
Çözünürlük: Ekstraktın taşıyıcı sistemine göre değişiklik gösterebilir. Su bazlı papatya ekstraktları genellikle su ve su bazlı kozmetik sistemlerle uyumludur.
Özellik: Yatıştırıcı, antioksidan ve cilt kondisyonlayıcı özellikleriyle hassas ve dış etkenlerden etkilenmiş cildin bakımının desteklenmesine yardımcı olabilir.
Kullanım Oranı: Ekstraktın konsantrasyonuna, taşıyıcı sistemine, ürün tipine ve hedeflenen kozmetik etkiye bağlı olarak genellikle %0,5–5 aralığında kullanılabilir.
Kullanım Alanları: Yüz temizleme ürünleri, tonikler, serumlar, nemlendiriciler, göz çevresi bakım ürünleri, bebek bakım ürünleri, tıraş sonrası ve güneş sonrası bakım ürünleri, şampuanlar ve saç kremlerinde tercih edilebilir.
Genel Bilgilendirme: Belirtilen özellikler, kullanım oranları ve uygulama bilgileri genel bilgilendirme amaçlıdır. Bitkisel ekstraktların özellikleri; bitkinin türüne, ekstraksiyon yöntemine, konsantrasyonuna, taşıyıcı sistemine ve hammaddenin ticari formuna bağlı olarak farklılık gösterebilir. Formülasyon çalışmalarında ürüne ait güncel teknik dokümanların dikkate alınması önerilir.
Ürünlerimize ait Teknik Bilgi Formu (TDS), Güvenlik Bilgi Formu (SDS/MSDS), Analiz Sertifikası (COA) ve mevcut diğer teknik dokümanlar, ürün satın alımının ardından müşterilerimizle paylaşılmaktadır.
Doküman talepleriniz için sipariş bilgilerinizle birlikte bizimle iletişime geçebilirsiniz
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.