Ana Kullanım amacı: Leke & Ton Eşitleme
Diğer Kullanım Amacı: Aydınlatıcı Bakım / Hassas & Yatıştırıcı Bakım / Antioksidan Bakım
Görünüm: Sarıdan amber tonlarına değişebilen, berrak ve yoğun yağ karakterinde sıvı formda bulunabilir.
Çözünürlük: Yağlarda ve uygun yağ bazlı sistemlerde çözünebilir veya karışabilir.
Özellik: Antioksidan, cilt kondisyonlayıcı, yatıştırıcı ve cilt tonu görünümünü destekleyici özellikler gösterebilir. Özellikleri kullanılan ekstraksiyon yöntemi ve taşıyıcı yağa bağlı olarak değişebilir.
Kullanım Oranı: Ekstraktın konsantrasyonuna, taşıyıcı sistemine, ürün tipine ve hedeflenen kozmetik etkiye bağlı olarak genellikle %1–5 aralığında kullanılabilir.
Kullanım Alanları: Leke görünümüne yönelik serumlar, aydınlatıcı bakım ürünleri, yüz kremleri, bakım yağları, nemlendiriciler ve hassas ciltlere yönelik kozmetik formülasyonlarda tercih edilebilir.
Genel Bilgilendirme: Belirtilen özellikler, kullanım oranları ve uygulama bilgileri genel bilgilendirme amaçlıdır. Bitkisel ekstraktların özellikleri; ekstraksiyon yöntemine, konsantrasyonuna, taşıyıcı sisteme ve hammaddenin ticari formuna bağlı olarak farklılık gösterebilir. Formülasyon çalışmalarında ürüne ait güncel teknik dokümanların dikkate alınması önerilir.
Ürünlerimize ait Teknik Bilgi Formu (TDS), Güvenlik Bilgi Formu (SDS/MSDS), Analiz Sertifikası (COA) ve mevcut diğer teknik dokümanlar, ürün satın alımının ardından müşterilerimizle paylaşılmaktadır.
Doküman talepleriniz için sipariş bilgilerinizle birlikte bizimle iletişime geçebilirsiniz
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.